Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.zstyl.cz/www/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 137
Výherkyně poodhalila atmosféru při natáčení filmu Lída Baarová - ZSTYL.CZ

Výherkyně poodhalila atmosféru při natáčení filmu Lída Baarová

Lída Barrová
Výherkyně poodhalila atmosféru při natáčení filmu Lída Baarová

Také byste chtěli pohlédnout do zákulisí natáčení česko-slovenského koprodukčního filmu, který se připravoval dlouhých čtrnáct let?

Snímek Lída Baarová, jenž bude v zahraničí vystupovat pod názvem Ďáblova milenka, má pod svou režisérskou taktovkou Filip Renč, který věnoval jeden celý natáčení den výherkyni soutěže Lence Šátkové a provedl ji filmařským řemeslem.

Celkem 825 soutěžících se přihlásilo do bleskové soutěže Cinema City a chtělo se zúčastnit natáčecího dne připravovaného filmu na motivy životního osudu české herečky, o níž se tvrdilo, že je milenkou německého ministra propagandy Josepha Goebbelse. Šťastnou výherkyní se stala Lenka Šátková, která si den po boku velikána českého filmu opravdu užila. „Byl to úžasný den, setkala jsem se mnoha herci, nahlédla na place, osahala si rekvizity… Všichni byli strašně milí a přátelští,“ pochvalovala si vítězka.