Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.zstyl.cz/www/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 137
Organizaci pohřbu nechte na profesionálech - ZSTYL.CZ

Organizaci pohřbu nechte na profesionálech

pohřeb
Organizaci pohřbu nechte na profesionálech

Každé úmrtí v rodině, případně smrt jiného blízkého člověka znamená nejen významnou změnu v životě pozůstalých, ale také nutnost postarat se o poslední rozloučení a uložení pozůstatků. A to může být nesmírně těžké. Bolest umí doslova paralyzovat i jinak velmi organizačně schopné osoby, které si najednou neví rady. Šok, ochromení a někdy i strach z budoucnosti jsou mocnými protivníky.


Někdy tak pozůstalí ani netuší, co všechno je nezbytné udělat. Proto je třeba zvolit si profesionální pohřební službu, která vám se vším pomůže a poradí. Pokud bydlíte v Třebíči nebo v okruhu asi 50 km kolem, skutečně kvalitní pohřební ústav najdete v Kojeticích, asi 10 km jihozápadně od Třebíče. Své služby samozřejmě nabízejí také zákazníkům z jiných moravských i českých měst, zvlášť pokud si zesnulý přál být pohřben někde na Třebíčsku.

Majitel pohřebního ústavu Pavel Škarek a jeho zaměstnanci jsou připraveni vám pomoci kdykoli ve dne v noci, včetně víkendů a svátků. Umí zařídit vše, co je nutné, od odvozu a uložení zesnulého až po kompletní pohřební servis. Detaily si můžete dohodnout přímo v kanceláři Pohřebního ústavu Škarek, nebo doma. Ne vždy jsou pozůstalí schopní někam jezdit. Zástupce pohřebního ústavu tak přijede tam, kde ho pozůstalí potřebují, a na místě s nimi domluví vše potřebné. Zajistí civilní i církevní poslední rozloučení, tisk smutečního oznámení, výběr rakve, nebo v případě kremace urny, zajistí květinovou výzdobu, svíce a další vybavení nezbytné pro obřad.

Po boku pozůstalých budou stát i během samotného posledního rozloučení, zajistí i hudbu, fotografie nebo videozáznam. Zařídí úplně všechno, dokonce vás i dopraví na obřad, pokud nemáte vlastní vůz, nebo nechcete sami řídit. Pohřební ústav Škarek vám v těžkých chvílích skutečně pomůže.